Volgen

Hoe kan ik reeds gekochte e-papers op mijn Android-apparaat lezen?

Eenmaal kopen – overal lezen: om het even waar u uw e-paper gekocht hebt, u hebt op alle apparaten toegang. Lees, waar u wilt. Download de desbetreffende app op uw tablet en smartphone. De link naar de apps voor Android vindt u op United-Kiosk.de, wanneer u daar de desbetreffende e-paper opvraagt.

Voer in de instellingen van de app eerst het e-mailadres in waarmee u de e-paper hebt besteld en u kunt meteen aan de slag. De instellingen bereikt u via de button op de rechter bovenrand van uw scherm onder ‘e-mail bewerken’.