Volgen

Wat is een e-paper? Hoe kan ik e-papers lezen?

Een e-paper is de digitale versie van een tijdschrift of krant. Misschien kent u deze elektronische uitgaven ook onder de naam e-magazine of e-tijdschrift. De inhoud van de e-paper komt exact overeen met die van de gedrukte uitgave. Houd er alstublieft rekening mee dat extra’s die bij de printuitgave zijn ingesloten, bijvoorbeeld Cd’s of speeltjes, bij de e-paper niet worden meegeleverd. In plaats daarvan bevatten verschillende e-papers extra multimediaal materiaal zoals korte filmpjes, fotoreportages of podcasts.

E-papers die u bij ons in de online-kiosk koopt, staan u in uw web-bibliotheek ter beschikking. Daar kunt u digitale uitgaven direct in de browser met onze xReader streamen of als PDF downloaden. Bovendien hebt u bij een aantal magazines de mogelijkheid om uw aankopen met de passende app te synchroniseren. Hoe het lezen op de verschillende smartphones, tablets en PCs werkt, kunt u hier nalezen: